مشاوره حقوقی رایگان - تخلف مالک ملک روبرو و عدم همکاری شهرداری در توقف عملیات ساختمانی

با سلام و احترام طبق قوانین شهرداری در عرض گذر ده متری مجوز ساخت چهار طبقه روی پیلوت توسط شهرداری ارایه میشود ولی همسایه روبرویی ما پروانه دو طبقه زیرزمین و 5 طبقه بالاتر از زمین از شهرداری مجوز ساخت گرفته است یعنی کلا 7 طبقه ولی در اجرا یک طبقه زیرزمین و شش طبقه روی زمین در دست ساخت دارد و شهرداری و پلیس ساختمان و بازرسی شهرداری ارومیه با تخلف مالک برخورد نمی نمایند علیرغم گزارش کتبی، حضوری و تلفنی و کاملا مشهوده با مالک تبانی کردند
آیا به نظر شما بر علیه مالک شکایت در دادسرا طرح کنم ؟
یا بر علیه شهرداری در دیوان عدالت اداری طرح شکایت کنم
آیا قبل از شکایت بر علیه شهرداری ممکنه در دیوان عدالت اداری طرح دعوی بر علیه شهرداری کرد؟
متشکرم

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

سلام.مطابق قانون دیوان عدالت اداری از تصمیمات و دستورات اداری شهرداری می‌توان در دیوان عدالت اداری شکایت نمود.ضمن اینکه شکایت شما علیه مالک در دادسرا راه به جایی نمیبرد و عنوان جزایی برای عمل ایشان در قانون مجازات اسلامی متصور نیست