مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو و پلاک

سلام بنده سال 95 یه پراید وانت رو به همکارم در بندرعباس فروختم و به قولنامه دستی نوشتیم، بهش وکالت یک ماهه برای فک پلاک و تنظیم سند دادم اما الان بعد 4 سال فهمیدم که ماشین 2 دست چرخیده و ایشان سند و فک پلاک نکرده، از قولنامه و وکالتها هم چیزی دستم نیست که بخوام اقدام قانونی کنم، میترسم تو این 4 سال با ماشین خلاف کرده باشه. چکار کنم، راهنمایی بفرمایید.
خیلی اتفاقی فهمیدم که ماشین به نامم هست. برام پیامک جریمه آمد تعجب کردم رفتم مراکز تعویض پلاک و زد تو سیستم گفت یه ماشین با مشخصات پراید وانت مدل 93 و به شماره پلاک ........ به نامته و سمت عسلویه تردد داره.
من از قولنامه دستی و وکالتنامه ها چیزی دستم نیست
متشکرم

پاسخ ها :

عدم تعویض پلاک خودرو فروخته شده عدم انتقال سند خودرو توسط خریدار توقیف پلاک خودرو به دلیل عدم تعویض پلاک انتقال سند خودرو تعویض پلاک خودرو پلاک خودرو سند خودرو خرید و فروش خودرو پلاک خودرو سند