مشاوره حقوقی رایگان - آمدن ابلاغیه دوم

سلام. ابلاغیه دوم آمده از طریق موبایل و من هنوز هیچ کدام رو مشاهده نکردم. اگر ابلاغیه رو مشاهده نکنم و به دادگاه نرم چه اتفاقی می افته. موضوع شکایت این هست که همسایه ما از ما شکایت کرده و ادعا میکنه که ما سه متر از زمین پشت خونه ایشون رو گرفتیم. اما ما سند داریم و کروکی از شهرداری هم داریم همه اینها چیز دیگه ای رو میگه اما ایشون به ما تهمت زده و شکایت کرده.

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

اگر ابلاغیه ها را رویت ننمایید و در جلسه دادگاه حاضر نشویم ، احتمالا رای محکومیت به صورت غیابی صادر خواهدشد.