مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از مدارک

با سلام
بنا بر مشکلی که در مدارک خودم ایجاد شده بود در دسترس من نبود. پای معامله ای مجبورا از مدارک برادرم استفاده کردم سهوا بود.
از قرار این معامله ایجاد مشکل کرد. پرونده به اجرای احکام رسید. برادرم به جای بنده را بردن زندان و من کاری از دستم بر نمیاد. شاکی هم میگه من با ایشون درگیر نبودم کسی دیگه بود قاضی هم بنا به اینکه فعلا ایشون در دسترس هست و حکم به نامش هست باید بره زندان. چه کاری میشه برای برادرم انجام بدم که از زندان در بیاد. 4 ماه حبس هست

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برادرتان باید از شما شکایت کند مبنی بر سوء استفاده از مدارک هویتی وی و جعل نام . و سپس بر اساس آن رای محکومیت شما ، درخواست اعاده دادرسی به دیوان عالی کشور بدهد. و ....
ولیکن تا این شکایت به نتیجه برسد 4 ماه بیشتر هم طول میکشد.