مشاوره حقوقی رایگان - زندانی

سلام برادر من به یکسال حبس و 95 میلیون جریمه در حق دولت و 95 میلیون رد مال محکوم شده است الان یک ماه است که در زندان است خواستم بدونم کی باید برای زندان باز اقدام کرد و ایا پرداخت جریمه و رد مال در رای زندان باز تاثیر دارد ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سلام
محکومین جرائم غیر عمد و محکومین پرداخت جزای نقدی که توان پرداخت ندارندو محکومین مالی و محکومین جرائم عمد تا دو سال حبس به شرط گذراندن یک چهارم حبس و بیش از 2 سال تا 15 سال به شرط تحمل یک پنجم و بیش از 15 سال به شرط تحمل 4 سال از محکومیت و رضایت و عدم رضایت خواهان شرط نیست