مشاوره حقوقی رایگان - پلاک خودرو

سلام
من چند سال پیش یک خودرو با پلاک تهران داشتم فروختم و پلاک فک شد، پارسال ماشینی در شهرستان خریدم و پلاکش مال شهرستانه و الان جدیدا این پلاک شهرستان رو فک کرده و روی ماشین جدید زده شده یه عده گفتن اون پلاک تهران رو دیگه نمی تونی بگیری واقعا حقیقت داره؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر پلاک مزبور متعلق به شماست نه به خودرو اگر در صورت حصول شرایط مانند اینکه محل اعلامی اقامتگاهتان به پلیس راهور تهران باشد همان پلاک به شما تعلق خواهد گرفت ولی اگر شهر دیگری سکونت داشته باشید بالتبع نمیتوانید پلاک تهران را در شهر دیگر بر روی خودرو منصوب نمایید