مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخریب ماده 100

زمینی در حاشیه (خارج از محدود) شهر کاشان در سال 90 خریداری کرده ام و در سال 96 ( داخل محدوده شهری ) به پیمانکار مبلغ 15میلیون برای ساخت پرداختیم بعد دوندگی های بسیار امسال فقط دیوار ساخت است و میگفت شهرداری اجازه ساخت نمی دهد و ما مجبور به این شدیم تا دنبال ماده 100 برای زمین را بگیریم ولی الان در تجدید نظر حکم تخریب خورده است و الان گفته اند برای دیوان شکایت کنید و نمی دانیم چکاری انجام دهیم تا دوباره حکم تخریب نگیریم لطفا کمک خود را از ما دریغ مدارید

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام. از رای قطعی به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام نوع کاربری زمین را نفرموده اید . در پاسخ به سوال اهمیت دارد .