مشاوره حقوقی رایگان - دیه طحال ، اسیب نسج نرم ساعد راست و بازوی چپ

باسلام. بنده در سال گذشته با وسیله خود چپ کردم و این موضوع تا امسال 13 ماه طول کشید و به شرایط کاری انصراف از ادامه کار در پزشکی قانونی را دادم. در این حادثه طحال را برداشته 10% و جفت استخوان ساعد راست شکسته و دو پلاتین و 16 عدد پیچ 2% و بازوی چپ شکسته و یک پیچ که دست چپ هست از حس کامل هم برخوردار نیست 2%و نه کبودیها و ناز زخمهای ان دوره هم خبری نیست. ایا این درصد صحیح می باشد؟ ممنون می شوم کمکم کنید با تشکر

پاسخ ها :

دیه طحال دیه شکستگی استخوان ساعد آسیب نسج نرم ساعد درصد دیه دیه