مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

دیه خونریزی طحال چقدر است چند روز لوله گذاشتن ولی خارج نکردن

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه را پزشک قانونی مشخص میکند و دراجرای احکام محاسبه می

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پزشکی قانونی تعیین می نماید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام دیه را پزشکی قانونی تعیین می‌کنند در صورتی که گواهی پزشکی قانونی را دارید لازم است اسناد و مدارک شما مورد بررسی قرار بگیرددرصورت تمایل به راهنمایی و مشاوره بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید ژیلاقهرمانی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میزان تعیین دیه به تشخیص پزشکی قانونی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد.