مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

باسلام
مدتی است خودرویی خریداری شده که هنوز سند زده نشده است ولی مالک آن فوت کرده و در ارث خانوادگی است و فرزندان هم اقدامی نمی کنند .
باید چه کار کرد و کجا شکایت نوشت
باتشکر

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام وارثین به عنوان قائم مقام مالک متوفی می‌توانند سند سند خودروی فوق را به نام منتقل الیه(شما) انتقال دهند بنابراین شما می توانید با اقامه دعوای حقوقی در دادگاه تقاضای الزام به تنظیم سند رسمی خودرو فوق را به طرفیت وراث پس از اخذ گواهی انحصار وراثت ایشان از شورای حل اختلاف اقامه نمایید