مشاوره حقوقی رایگان - شماره گواهینامه

سلام. وقتتون بخیر. میخواستم بدونم بعد از تمدید گواهینامه شماره گواهینامه عوض میشود؟ و اینکه من آذر ماهه سال 87 گواهینامه گرفتم که اعتبار آن 5 سال بود اول اینکه هزینه تمدید چقدر است و دوم اینکه گواهینامه تمدید نشده برای ثبت نام خودرو فاقد اعتبار است؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله شماره عوض میشود . هزینه را از پلیس بعلاوه 10 سوال کنید