مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو توقیفی در رهن - مال غیر

با سلام و احترام
بنده یک دستگاه خودرو ب mvm315 را ده شهریور سال 97 از آقای و.د ساکن رودهن بصورت قولنامه دستی (ضمیمه) خریدم و ثمن معامله را پرداخت کردم (با مستندات موجود) سه ماه بعد (9/9/97) از جلو درب منزل اقوام توقیف و به پارکینگ انتقال پیدا کرد با کمک پلیس متوجه شدم خودرو مذکور از پنج ماه قبل از فروش ایشان به من قبل یعنی ( اردیبهشت ماه سال 97 ) دستور توقیف داشته (دستور قضایی دادگاه محترم براوات بم به علت عدم پرداخت بدهی به مدیران خودرو
اینجانب بارها به آقای و.د مراجعه کردم و در نهایت مورد تعرض و ضرب و شتم قرار گرفتم و شکایت کردم (101 کیفری رودهن) بعد از آن بارها مورد تهدید و آبروریزی قرار گرفتم اظهارنامه ای در تاریخ سوم مرداد 98 جهت تنظیم سند و تعیین تکلیف خودرو فرستادم که همچنان بی جواب مانده است. با مراجعه به مدیران خودرو نیز متوجه شدم سند خودرو هم به نام ایشان نیست و از شخصی به نام ح.چ قولنامه ای خریده است خودرویی که اجازه انتقال نداشته و ادم سابقه داری هم بوده که به جرم جعل امضا قاضی حل اختلاف و اسناد جعلی و حمل اسلحه چک بی محل و ... شش سال حبس بوده است بنده استدعای راهنمایی از جنابعالی را دارم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست 1ـ فسخ معامله به علت مستحق للغیر درآمدن مبیع 2ـ مطالبه ثمن معامله به نرخ روز بدهید.