مشاوره حقوقی رایگان - سوال در خصوص قوانین آپارتمان نشینی

با سلام و احترام
بنده دو سوال از خدمتتون دارم ممنون میشم اگر پاسخ بفرمایید

1- اگر دو نفر از همسایگان یک آپارتمان 10 واحدی هزینه شارژ رو پرداخت نکنند، مدیر ساختمان حق دارد استفاده ساکنین را از آسانسور بگیرد یا خیر؟
2- اگر پشت بام ساختمان مشاع میباشد کلید آن باید در اختیار تمامی مالکین قرار بگیرد یا خیر؟
اگر با ماده و قانون پاسخ بفرمایید ممنون میشم.

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام. حق جلوگیری از آسانسور را دارد.دوم.کلید پشت بام باید در اختیار همه مالکیت باشد

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام 1- در صورت امتناع مالکین ، مدیر ساختمان میتواند بدوا با ارسال احضاریه تقاضای پرداخت شارژ با اعظای مهلت 10 روزه نماید و در صورت امتناع ساکنین ، برخی خدمات را بررویشان قطع نماید . نه اینکه دیگران را که شارژ می پردازند محروم کند . 2- خیر صرفا نزد مدیر یا نماینده وی باشد مکفی است