مشاوره حقوقی رایگان - سلب حق استفاده از آسانسور در ساختمان

باسلام احترام نسبت به جلوگیری ازیک طبقه از استفاده اسانسور نسبت به عدم پرداخت هزینه تعمیر وتعویض بخشی قطعات و کنتور جدید 3 فاز مستقل‌ و عدم پرداخت عوارض نوسازی که همراه باجریمه ارسال شده میتوان انجام داده ضمنا واحد فوق حدود یک سال هیچگونه هزینه شارژ ساختمان و اسانسور پرداخت نکرده است

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید اظهارنامه برای ایشان ارسال و دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و با دستور مرجع قضایی امکانپذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید به راحتی تمام هزینه‌ها را از شخص دریافت کنید و در صورت عدم پرداخت حساب او را توقیف نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
احتمال قطع اب و برق و گاز وجود دارد
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید