مشاوره حقوقی رایگان - پارگی رباط acl و مینیسک در سربازی

با سلام و احترام خدمت شما
بنده سرباز سپاه هستم و در سالن ورزشی حین مسابقات دهه فجر در سالن و داخل پادگان دچار پارگی رباط و مینیسک و ماهیچه شدم. همچنین شرح حادثه ای برای بنده نوشته شده ذکر شده به ایشان گفتیم بازی نکن بخاطر مشکلات قبلی از طریق پادگان اقدام کردم و تمامی مدارک کامل دادم و فرستادن تهران به بنده غرامت چند درصد و ایثارگری تعلق میگرد؟
متشکر از راهنماییتون

پاسخ ها :

پارگی رباط صلیبی در سربازی پارگی مینیسک در سربازی غرامت آسیب سربازی آسیب دیدگی در حین خدمت سربازی ایثارگری در سربازی غرامت سربازی غرامت سربازی ایثارگری