مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی در حین خدمت

سلام.
من دو ماه پیش در پادگان حین خالی کردن بلوک از ناحیه ی زانوی پای چپ دچار آسیب دیدگی ( پارگی 60 درصد رباط صلیبی) شده ام و قادر به انجام امور روزمره ی خود نیستم. در پادگان هم کسی جواب من رو نمیدهد و کمیسیون 134 هم منتظر جواب هستم. تا وقتی جواب کمیسیون بیاد خیلی زمان میبرد و پای من خیلی اذیت میکند. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
درخواست خود را بصورت مکتوب به مسئول بالاتر داده ودر دبیرخانه ویا منابع انسانی ثبت و شماره نامه دریافت نموده وسپس به پزشک پادگان مراجعه کنید

سیدمصطفی صمدی

جناب آقای سیدمصطفی صمدی :

با سلام
با مراجعه به بیمارستان محل خدمت بستری شوید و پادگان موظف به درمان پای شما می باشد و حسب گزارش بهاداری و بیمارستان نسبت به دریافت بیمه ناشی از پارکی رباط اقدام و خسارت دریافت نمایید