مشاوره حقوقی رایگان - قصور در جراحی لیپوماتیک

با عرض سلام و تشکر
من تیتر وار موارد مشکوک در این عمل را ذکر میکنم
1_ جراحی لیپوماتیک کل اعضا بدن تک دختر 23 ساله خانواده که بدون اطلاع والدین با امضا برگه های قبل عمل توسط دختر خاله بیمار.
2_ بی توجهی به وضعیت بیمار هنگام ترخیص که پس از 5 روز با هموگلوبین 3،8 در اورژانس بیمارستان توسط پزشک معالج به اصرار والدین بستری و در مدت دو روز 3 واحد خون دریافت کردند و از مرگ حتمی و کما نجات پیدا کردند که البته پزشک نام برادر خود را که در آن بیمارستان هستند را جای پزشک معالج بیمار ثبت کرده است.
3_ بی توجهی پزشک معالج که عنوان جراح عمومی دارند به وضعیت خطرناک بیمار پس از جراحی که مشخص است دچار خونریزی شدیدی در حین عمل بوده که ناحیه بازو مشخص بود پارگی ورید داشته اما باقی اعضا از دید ما نامعلوم است.
4_ بی توجهی پزشک در بیمارستان و عفونت و سوختگی باسن که منجر به نپوشیدن گن در هفته دوم عمل گردید و هفته اول نیز بدلیل وضعیت وخیم بیمار ماساژ و خروج خون و چربی و پوشیدن گن متوقف شد
5_ لیپوماتیک کل اعضا با 6 میلیون مبلغ اضافی بابت دستگاه وایزر که مشخص نیست انجام شده یا نه
6_ 5 مورد جای سوختگی در بدن بیمار با جسمی داغ و بازو سمت چپ کامل خونریزی و خونمردگی
7_ عدم تقارن در جراحی هم در بازو هم در شکم و عدم تخلیه رانها و کلا نارضایتی بیمار از عمل که اصلا با تبلیغات پزشک قبل از عمل همخوانی ندارد

حال خواهشمندم با توجه به موارد فوق من را راهنمایی کنید برای شکایت یا گرفتن خسارت

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر پزشک قصور یا تقصیر داشته ومدارک مستدل ومحکمی دارید می توان در دادسرا شکایت کرد