مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از جراح لیپوماتیک

سلام. من ده روز پیش عمل لیپوماتیک ران و ساق پا انجام دادم. دکتر قرار بود ران و پاهای من رو خالی کند. اما کم خالی کرده و آن طور که من قید‌ کرده بودم لاغر بشن لاغرن شدن و اصلا تغییر محرزی در من ایجاد نشده و مضاف بر آن قرار بوده ساق پای من تخلیه بشه که ساق پا را به هیچ عنوان دست نزدن. در برگ بستری قید شده بود ک عمل ران و ساق، هزینه را هم دریافت کرده اند. الان جواب قانع کننده ای به من نمیدن ران را که میگن ورم هست که اصلا قانع کننده نیست و در جواب ساق هم سکوت میکنند. الان پاهای من واقعا نامتناسب شده. من تا پای مرگ رفتم و اومدم. به کجا شکایت کنم تا زودتر به نتیجه برسم؟

پاسخ ها :

شکایت از جراح لیپوماتیک قصور در جراحی لیپوماتیک قصور پزشکی شکایت از پزشک جراح