مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پلاک خودرو

باسلام. ماشینم مدتی توقیف شده (دست کسی بوده خودم دستور توقیف رو دادم) هم شکایت پلاک دارد و هم خلافی. مالک ماشین شهر دیگه میباشد پلاک هم مربوط به همان شهرستان که مالک میباشد. من فقط وکالت از ماشین دارم. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام. دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.دوم اینکه دستور موقت مبنی بر آزادی خودرو

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

با استفاده از وکالتتان و نیز مبایعه نامه اقدام به اثبات مالکیت بر له خود نمایید سپس رفع توقیف و فک پلاک و غیره را در یک دادخواست خواستار شوید