مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حقوق سرایداری بدون قرارداد

پدر و خونواده من نزدیک 20 ساله در یه مرغداری که الان چندین ساله فعالیت نداره به حالت نگهبان و سرایدار ساکنن (پدرم قبلاً تو اون مرغداری کارگر بوده) بعد پدرم هیچ قراردادی یا مدرکی نداره ولی استشهاد محلی جمع کرده و همچنین ملک 20ساله در اختیارشونه. میخواستم ببینم الان که اونا شکایت کردن و دارن حکم تخلیه میگیرن پدرم میتونه به حقوق خودش برسه با شکایت یا نه؟!
ببخشید یه چیزو یادم رفت پدرم تو این بیست سال هیچ حقوقی نگرفته بیمه هم نبوده و هیچ قراردادی نداره.

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

بله از طریق اداره کار اقدام کنه