مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم تامین خواسته

سلام همسرم درخواست تامین خواسته داده یک سیاهه تهیه کرده و داده به چند نفر امضا کردند و از ارایه سیاهه اصلی امتناع می کند الان درخواست تامین خواسته داده کارشناس آمده و بیشتر اثاث را برای او در نظر گرفته اما تعدادی از اثاثیه در لیست کارشناس نیست آیا در هنگام اجرای حکم تنها وسایل داخل لیست کارشناس را می تواند ببرد یا همه وسایل را را با خود می برد
بعضی از وسایل را فاکتور دارم اما او آن را بعنوان شیربها مطرح کرده است که در لیست کارشناس جز جهیزیه عنوان شده است آیا می توانم اثاثیه ای را که همسرم بعنوان شیربها مطرح کرده را پس بگیرم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در تامین خواسته دادورز اجرای احکام مطابق لیست زوجه اجازه خروج می دهد.
مرحله بعد در دادگاه دفاعیات را مطرح کنید.
شیربها چنانچه در لیست باشد متعلق به زوجه است.