مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی شرکت سایپا

سلام
وقت بخیر
بنده دی ماه 96 یک خودروی شرایطی از سایپا گرفتم چهار تا چک دادم به فواصل شش ماه
سه تا از چکارو پاس کردم ولی چک آخر که مربوط به دی ماه 98 میباشد بنا به دلایلی نتونستم پاس کنم الان از شرکت تماس گرفتن میگن حداکثر تا بیست خرداد باید اصل و جریمه دیرکرد رو پرداخت کنید در غیر اینصورت رو بیست و یکم حکم توقیف و ابطال کارت سوخت صادر میشه
خواستم بدونم که واقعا به این سرعت میتونن حکم قضایی بگیرن یا دادگاه هم یک فرصتی برای پرداخت تعیین میکنه؟؟
من از شرکت تا آخر تیرماه وقت خواستم گفتمم جریمه دیرکردم پرداخت میکنم ولی اونا قبول نکردن
خواستم ببینم دادگاه باز فرصت برای پرداخت میده یا فورا حکم ابطال کارت سوخت و توقیفو صادر میکنه ؟
با تشکر

پاسخ ها :

چک برگشتی اقساط خودرو خسارت دیرکرد اقساط خودرو توقیف خودرو به دلیل عدم پرداخت اقساط چک خودرو توقیف خودرو ابطال کارت سوخت خودرو اقساط خودرو خرید و فروش خودرو چک برگشتی خودرو چک