مشاوره حقوقی رایگان - عرض کوچه بن بست

با سلام. منزل اینجانب در انتهای یک کوچه بن بست به طول حدود 12 متر در شهر اراک قرار دارد . معذلک موقعی اینجانب این منزل را خریدم یک طرف یک خانه قدیمی بود و مخروبه که کسی در آن ساکن نبود . و عرض این کوچه قدیمی و بن بست نیز حدود 5/5 بود . بعداً شهرداری اراک به خاطر اینکه این خانه قدیمی برای کسی مشکل ایجاد نکند خودش آن را تخریب و خاک آن را نیز حمل نمود. و در واقع آن خانه به یک زمین مبدل شد . و تا کنون که بیش از 15 سال از آن تاریخ می گذرد صاحب خانه می خواهد آن را بسازد و می گوید عرض کوچه بن بست 4 متر می باشد . در صورتیکه نقشه شهرداری که در زمان سر پا بودن خانه قدیمی تهیه شده عرض کوچه را حدود پنج متر و نیم ثبت شده است

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با درود جهت ملاحظه و پیگیری حقوق خود به شهرداری مربوطه مراجعه کنید.

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر در نقشه های شهرداری عرض کوچه 5.5 متر باشد میتوانید از طریق شهرداری توقف عملیات یا اصلاح پروانه بخواین و یا با مراجعه به دادگستری و تقدیم دادخواست حقوقی اقدام کنید