مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام من حدود 5 سال قبل از همسرم جد اشدم و حکم بر برداشت یک چهارم حقوق داده شده البته خانم این تقاضا را داشت الان با توجه به حقوق کارگری و گرانی موجود ماهانه 800 تومن از حقوق من برداشت میشود آیا میشود یک چهارم حقوق را به کمتر از این تعدیل داد مثلا به یک ششم حقوق یا اینکه بجای برداشت از حقوق سکه شود و اگه سکه باشد به چه صورت ( چند ماهی یک سکه ) میتوان پرداخت کرد

پاسخ ها :

کاهش برداشت از حقوق برای مهریه کاهش اقساط مهریه تعدیل مهریه کسر کمتر از یک چهارم حقوق برای مهریه کسر از حقوق برای مهریه مهریه قوانین مهریه کسر از حقوق