مشاوره حقوقی رایگان - اشتغال وکالت

سلام سوال بنده این است که وکالت شامل ماده 5 قانون خدمات کشوری و استخدامی میشود چرا که ميخوام بدانم که وکیل میتواند نمایندگی دفتر بیمه داشته باشد ممنون میشوم ....

پاسخ ها :

پرسشگر :

خیر.... منظورتان اينه که نميتواند نمایندگی بیمه داشته باشد... ممنون اگر توضيح بفرمایید...

ماده 5 قانون خدمات کشوری اشتغال به وکالت نمایندگی دفتر بیمه وکیل