مشاوره حقوقی رایگان - به خواستگارم چی بگم

باسلام من 8 سال پیش عقد کردم و جدا شدیم در گواهی پزشکی قانونی من نوشته غیر مدخوله پرده بکارت از نوع حلقوی قابل اتساع رفتم دکتر پرسیدم گفتن خونریزی نداری الان چطور به خواستگارم بگم که باور کنن من رابطه نداشتم میترسم بعدا بخاطر نداشتن خونریزی به مشکل برخوردکنم و اونا نپذیرن لطفا راهنماییم کنید که چی بگم و چکار کنم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قبل از ازدواج برگه گواهی سلامت پرده بکارت از پزشکی قانونی بگیرید