مشاوره حقوقی رایگان - ارسال خودرو به پارکینگ با رانندگی پلیس

سلام. در جاده ای بین شهری، پلیس نامحسوس راهنمایی رانندگی (سراتو) من را به علت تخلف حادثه ساز متوقف کرد و بدون این که هیچ توضیحی دهد گفت از ماشین پیاده شوم و صندلی عقب بنشینم و خودش رانندگی کرد. در مسیر اقدام به گرفتن سبقت های غیرمجاز، سرعت غیرمجاز با خودروی بنده و نیز دنبال کردن متخلفی دیگر و متوقف کردن آن ماشین کرد. علاوه بر آن در خیابان های فرعی با سرعتی بالا ماشین را در دست انداز می انداخت. آیا با داشتن نام این فرد می توانم شکایت کنم؟ در خودرو دوستم نیز شاهد ماجرا بود.

پاسخ ها :

شکایت از پلیس راهنمایی و رانندگی تخلف پلیس راهنمایی و رانندگی انتقال خودرو به پارکینگ توسط پلیس تخلف رانندگی پلیس راهنمایی و رانندگی خودرو