مشاوره حقوقی رایگان - پلاک خودرو با حرف ر و بنام پلاک مجازی خودرو فرسوده

با سلام تروخدا راهنماییم کنید من رفته بودم تعویض پلاک اونجا دوتا پلاک تو انبار نوشته بود داری و یه پلاک دیگه نصب شده روی خودرو با حرف ر پرسیدم این چیه نوشته نصب روی خودرو گفتم من همچین پلاکی ندارم گفتند این پلاک مجازی هست ده سال پیش خودرویی دادی فرسوده مربوط به اونه من سوالی که دارم با اینکه اصلا پلاک با حرف ر نداریم ایا این پلاک رو در ثبت نام و قرعه کشی خودرو برای من پلاک فعال حساب میکنند با اینکه نوشته بود تو برگه نصب بر روی خودرو درصورتیکه خودرویی وجود خارجی ندارد التماستون میکنم راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوال شما در حیطه پلیس راهور است جهت اخد اطلاعات تکمیلی به مراکز مزبور مراجعه کنید

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

به پلیس راهور مراجعه کنید اگر نتیجه نگرفتید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید