مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام بنده برج دوازده 98 ماشین خریداری کردم و تمام مبلغ رو پرداخت کردم و وکالت فروش گرفتم با دوماه زمان تعویض پلاک اما به دلیل شلوغی دفاتر دو سه روز تعویض پلاک طول کشید و دفاتر تعطیل شد و حتی برگه بازدید ماشین رو هم دارم بعد هم ششم اردیبهشت 99 دفاتر باز شد که مهلت وکالت بنده تا هفتم بود
و من متوجه نشده بودم و هشتم به دفاتر مراجعه کردم و پس از طی مراحل باز گفتن مهلت وکالتتون تموم شده و باید فروشنده بیاد و امضا کنه
که اونهم حاضر نشد بیاد
و ضمنا گفتن چون یه روز کاری وقت داشتی شامل تمدید مهلت کرونایی نمیشی
من الان باید چکار انجام بدم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

دوباره مالک باید وکالت بده ولی هزینه آن را خودتان باید پرداخت کنید .