مشاوره حقوقی رایگان - تشابه اسمی

سلام خسته نباشید بنده میخواستیم از دست کسی شکایت کنیم رفتم پیش وکیل به ما گفت برو ثنا درست کن فردا برام بیار رفتم درست کردم امدم خونه رفتم تو سایت الکترونیکی قضایی وارد شدم الباغیه نیومد ولی رفتم تو سامانه اگهی الکترونیک کد ملی وارد کردم با اسم تاریخ زدم دو سه مورد اسم شبیه من آمده بالا یکی مال گرگان یکی مال قزوین یکی مال تهران داشتم نگاه میکردم دیدم اسم من بود الان باید چیکار کنم مرسی

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام . می توانید با همراه داشتن کارت ملی و شناسنامه به دفتر فناوری قوه قضائیه واقع در خیابان انقلاب مراجعه و تقاضای اصلاح نمایید .