مشاوره حقوقی رایگان - نامرتب واریز کردن بیمه از طرف صاحبکار

سلام، بنده در یک رستوران مشغول به کار بودم و بیمه بودم صاحبکار سه ماه بیمه شهریور آبان و اسفند 98 نریخت واسم، امروز وقتی موضوع رو باهاش مطرح کردم بهم گفته ما رو لیست رد کردیم رفته اجراییات و منتظر جلسه بیمه هستیم تا شماره حساب بدن تا واریز کنیم؟!! میخواستم بدونم آیا چنین قانونی وجود دارد که بعد از گذشت چند ماه صاحب کار بیمه من خیلی و همکارام به این مدل واریز کند؟ و یا این موضوع دروغی بیش نیست؟؟ البته لازم به ذکر است هیچکدام از پرسنل شکایت نکردن من چون قصد تسویه کامل با رستوران دارم خواستم بدونم

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام،این موضوع را از تامین اجتماعی محل کارگاه خود پیگیری کنید.