مشاوره حقوقی رایگان - اضافه شدن متراژ

با سلام
بنده یه اپارتمان سال 97 پیش خرید کردم
اون موقع گفتش که 100 متر هست و در قولنامه نوشته شد که کم یا اضافه شدن متراژ به نرخ روز محاسبه میگردد و بنده نیز ندانسته ان را امضا کردم
الان که اپارتمان اماده شده فروشنده میگه که اپارتمان شده 110 متر و ده متر باید به نرخ روز پرداخت کنی
میخاستم ببینم با توجه به اینکه شرط کم و زیاد شدن به نرخ روز رو امضا کردم قانون چه تصمیمی برای ما میگیره
ممنون

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

با توجه به ماده 20 قانون پیش فروش ساختمان ،موضوع اختلاف را باید از طریق داوری حل و فصل نمایید.