مشاوره حقوقی رایگان - دخالت های بیجا در زندگی خصوصی یک فرد جرم نیست...

از هر سو امکانات را برای من بسته اند و چند سالی که با مدرک دکترا در محلی کار میکنم و تقریبا شصت سال سن دارم و در سر کار به انواع مختلف در عرض چند سال مرا شکنجه روانی و جسمی و جنسی و غیره مینمایند و از من درخواست میکنند بیایست و بیایست و منظورشان این است که اجازه دهم روی من لواط کنند و از طرف دیگر امکان کار کردن در جاهای دیگر و استفاده از سایر امکانات را برای من بسته اند و در صورت مخالفت شرایط برای من بدتر و بدتر میگردد و من و خانواده ام را تردیدهای گوناگون میکنند و شرایط و نمایش های پانتومیم یا کلامی را در حضور من به اجرا در میآورند که گویای اتفاقاتی در آینده من است و هم چنین امکان برخورداری از وکیل خصوصی از نظر مالی ندارم و تا به حال نتوانستم به پلیس یا دادگستری شکایت کنم. لطفا مرا راهنمای فرمائید.با تشکر...

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
با ١١٠ تماس بگيريد و به دايره كلانتري مراجعه كنيد

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

به جرم ایجاد مزاحمت و تهدید به دادسرای محل شکایت کنید و همین مطالب را د ر شکایت خود مطرح کنید از کانون وکلا درخو است وکیل معاضدتی کنید