مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت

با سلام بنده مدتی پیش از جایی خرید می کردم صاحب مغازه از من یک چک بابت ضمانت گرفت که در آن قید شده در وجه صاحب مغازه بابت ضمانت تسویه حساب مبلغ هم داخلش درج کردم ولی تاریخ را وارد نکردم و قرار شد وقتی حساب تسویه شد چک را بمن پس بدهد اما حالا بعد از دو سال که گذشته و من فقط 8 میلیون بدهکارم طرف مدعی شده که باید خسارت را بدهم و کل مبلغ چک که 40 میلیون میباشد را بپردازم من چند بار به ایشان گفتم که 8 میلیون آماده هست حتی حضوری رفتم مغازه ایشان که پول را بپردازم ولی قبول نکرده میخواهم بدانم آیا میتواند چک من را برگشت بزند و اموالم را توقیف کند و اگر اموال من را توقیف کرد میتوانم رفع توقیف کنم .

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

از،طریق دفتر خدمات قضایی اظهارنامه ای برای مخاطب ارسال و مهلتی جهت استرداد چک مشخص نمایید.