مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت از طرف بانک

با سلام و خسته نباشید
من از برج شش پارسال درخواست وام آزاد از بانک کردم که کلا پروسه کاریش برای دریافت این وام یک هفته است و 80 میلیون تومن هست ولی نمی دونم رییس بانک چه مشکل شخصی با من داره منو نه ماه بازی داده و نمی گه بهت وام نمی دم هر روز به یک بهانه ای مثلا کروناست حساب ها بسته است اون مدرکت کامل نیست این مدرکت ناقصه تا الان سه بار تمام مدارک ضامن ها رو عوض کردم و به روز رسانی کردم و حتی سفته و چک هم از من و ضامنین گرفته شده و پرونده برای بار سوم تکمیل شد و حتی پول که باید قبل از وام به حساب بانک واریز کنم تا وام پرداخت بشه واریز کردم به مبلغ 19 میلیون و پانصد هزار تومن و منتظر واریز وام بودم که از بانک دوباره زنگ زدن گفتن رییس بانک گفته دوباره باید بری مدارک خودت و ضامن ها رو از اول بیاری حالا سوال من اینه که برای من محرضه و واضحه که این آقا تا الان منو بازی داده و حتی من و جلوی ضامن ها بی آبرو کرده و با اعصاب من و خانواده ام بازی کرده و عزت نفس و زیر پا گذاشته با تمام این توضیح هات می تونم ازش شکایت کنم و اگر می تونم لطفا بگید چطور درخواست بدم و چگونه ادعا کنم و به چه اتهامی ازش شکایت کنم با تشکر

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

به واحد تسهیلات سرپرستی بانک مربوطه مراجعه و جریان را پیگیری کنید