مشاوره حقوقی رایگان - اجاره خانه

با سلام یه خونه کرایه دادم با همه امکانات و کامل و سالم ،،، بعد 5ماه آب منطقه گچی بود و دارای رسوب ، مستاجر هزینه سرویس آبگرم کن و تعویض شیر حمام سرخود از کرایه ماهانه کم کرد و گفت رسوب گرفته ،، آیا هزینه اش با من هست یا مستاجر!؟؟؟ کولر اسپلیتمم در حد صفر و تمیز و سرویس کرده تحویلش دادم بعد چهار سال که ازش استفاده میکنه میگه کولر خنک نمیکنه تعمیر کار متخصص هم اوردم گفته مشکل موتوری نداره استفاده کرده 4سال توان کولر همین قدر شده، آیا من میتونم هزینه استهلاک کولر از مستاجر بگیرم !؟؟؟ تشکر

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

معمولا هزینه تعمیرات جزیی به عهده مستاجر است و این شرط در اکثر قراردادها ذکر می شود.