مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری پدر

با سلام خسته نباشید و با تشکر از وکلای سایت دادراه
من و مادرم مستمری پدرم رو دریافت میکنیم مادرم از همون اول حقوق من رو جدا کرد ایا الان که پدرش فوت شده و مادر میخواهد حقوق پدرش را دریافت کند ایا میتواند حقوق همسرش که پدر من هستند رو به نام من بزند و انصراف دهد من مجرد هستم با انصراف دادن مادرم و با توجه که من حقوقم از روز اول جدا شده ایا مواجه با قطع حقوق این ماهم نمیشود یعنی با انصراف مادرم و به نام زدن حقوق ایشان در تاریخ حقوق خودم حقوق مادرم هم واریز میشودو ایا امکانش هست ممنون میشم پاسخ بدید روزتون بخیر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.خیر.نمی تواند ازحقوق پدرش استفاده نماید.

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

شما تهران هستین ؟ اگر تهران هستین با قطع حقوق مادر همه حقوق پدر به شما میرسد شهرستان هم باید همینطور باشد ولی از امور اداری شهرستان اطلاع ندارم