مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام و خسته نباشید من حدود 5سال پیش از همسرم جدا شدم و حکم به 2 ماهی و نیم یک سکه که قرار بر این ماهیانه یک چهارم از حقوق برداشت شود ایا امکان دارد از یک چهار حقوق به کمتر مثلا یک ششم حقوق کاهش یابد یا اگه بخواهم سکه پرداخت کنم باید به چه صورت پرداخت کنم باتوجه به گرانی سکه (چند ماهی یه سکه )

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تصمیم با دادگاه صادر کننده حکم محکومیت شما به پرداخت مهریه است . شما اگر می خواهید تغییری در نحوه پرداخت شود و اقساط مهریه تقلیل یابد می بایست دادخواست جدید به دادگاه تقدیم نمایید .