مشاوره حقوقی رایگان - میزان دیه تصادف

با سلام
من مرداد ماه سال 98 تصادف کردم و نازک نی پای راستم شکست و بعد از 20 روز دچار آمبولی شدم و دکتر گفت باید تا 1 سال دارو مصرف کنم اما پزشکی قانونی پرونده من را بسته و به دادگاه ارسال کرده و دیه امبولی را 2 درصد اعلام کرده، با توجه به اینکه من هنوز تحت درمان هستم آیا دیه 2 درصد کافی می باشد؟ و همچنین تصادف من در ماه حرام اتفاق افتاده ولی در رای دادگاه چیزی ننوشته،آیا تصادف در ماه حرام دیه اش متفاوت با ماه های دیگر است؟در رای دادگاه در مورد طول درمان چیزی ننوشته، آیا طول درمان در میزان دیه تاثیری ندارد؟
با تشکر

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

تصادف در ماه حرام ربطی به دیه اعضا ندارد و هر چه پزشک قانونی نوشته ملاک است می توانید به نظر پزشکی قانونی اعتراض کنید