مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

باسلام پای چپم از مچ داخلی و بیرونی شکسته و ساق پام نازک نی شکسته یعنی سه تا شکستگی و 38 تا بخیه و پلاتین هم گذاشتن 8ماه هم استراحت پزشکی دادن برج 11 سال 98 از ساختمان افتادم و الان پرونده ام تکمیل شده و به تهران ارسال کردن مبلغ دیه رو میخواستم بدونم چقدر میشه

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تعیین میزان آسیب و میزان دیه امری کارشناسی و در حیطه دانش پزشکی قانونی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود میزان صدمات را پزشکی قانونی تعیین نموده و دادگاه بران اساس مبادرت به انشا رای می نماید