مشاوره حقوقی رایگان - توهین در ملاء عام

معلمی به من و چندین دانش آموز چندین بار توهین کرده و تمام دانش آموزان شاهد ماجرا بوده اند و هیچ یک از دانش آموزان عمل ناشایستی در برابر رفتار معلم انجام ندادند
و به مدیر مدرسه اطلاع دادن و مدیر هم گفت پیگیری میشه
حال با وجود شاهد آیا می توان شکایت خود را ثبت نموده و جزاء این عمل چیست

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله با شهادت شهود می توانید. مجازات توهین تا 74 ضربه شلاق یا 100 هزار تومان جزای نقدی در حق دولت است

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

بله بستگی به نظر قاضی و شرایط پرونده دارد

فاطمه  رئيسي

فاطمه رئيسي :

استان :

اگر از زمان جرم،بیش از یکسال نگذشته است قابل شکایت است و می توانیدبرای اثبات ادعای خویش دیگر دانش آموزان و مدیر را بعنوان مطلع ببرید.