مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت زمین

باسلام اینجانب مالکیت پلاک زمینی در اصفهان را دارم که در حال حاضر از ستاد اجرایی فرمان امام ادعایی نسبت به زمین پیدا نموده ولی با وجود اینکه کلیه ی مدارک دال بر مالکیت اینجانب کامل میباشد میگوید که قید زمین فوق را بزن و برو میخواستم نسبت به این وضعیت اینجانب را راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام شما اگر مدارک کافی بر مالکیتتان دارید در محل مزبور مستقر باشید تا ستاد امام با توسل به قوه قضاییه اقدام نماید که در آنصورت میتوانید مدارک خود مبنی بر مالکیتتان را ارایه دهید