مشاوره حقوقی رایگان - بلا تکلیف گذاشتن زوجه در دوران عقد

سلام من سال 96 عقد کردم و قرار بود که تیرماه 97 مراسم عروسی برگزار بشه که همسرم همه چی رو کنسل کرد و از اون وقت تا به حالا دو ساله که منو بلاتکلیف گذاشته، آیا من میتونم به این دلیل درخواست طلاق بدم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما تا به حال شکایتی نکرده اید ؟ چون حق طلاق با مرد است به این علت نمی توان طلاق گرفت ولی راهکارهای قانونی دیگر وجود دارد .