مشاوره حقوقی رایگان - درباره شاسی دستکوب

سلام یه پاترول از بنگاه خریدم اتاق تعویض ، موتور تعویض حک نمایندگی ، رنگ تعویض الان بردم تعویض پلاک بعد گرفتم استعلام طی یک فرم معرفی کردن به پلیس آگاهی و الان اگاهی میگه شاسی دستکوب هست امکان تعویض پلاک هست یا به فکر برگشت ماشین باشم در ضمن یه ده میلیون خرج ماشین کردم بهم می رسه؟ ممنون اگه جواب بدین !

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام اگر سرقتی بودن اجزا ثابت شد باید ابطال مبایعه نامه و مطالبه ثمن و خسارات را بخواهید.

جهان صدری

جناب آقای جهان صدری:

با سلام
در صورت دستکوپ شدن شاسی و موتور خودرو نطر به احتمال سرقتی بودن شاسی خودرو و یا سایر احتمالات ...ارجاع به آگاهی جهت بررسی موضوع یک امر طبیعی بوده و نگرانی ندارد در نهایت پس از بررسی و عدم وجود مشکل در سرقتی بودن یا نبودن تایید تعویض صادر خواهد شد ...ولی چنانچه دستور امحا و عدم پلاک گذاری صادر گردد شما میتوانید معامله به دلیل تدلیس و عدم نقل و انتقال قانونی فسخ نموده و کلیه خسارت ها و هزینه های خود را دریافت دارید..

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام
تعویض اتاق و موتور باید طبق دستور راهنمایی و رانندگی باشد و‌اگر در حال حاضر قبول نکرد می توانید معامله را فسخ و ثمن معامله را از فروشنده مطالبه کنید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورت اقدام به فسخ معامله ، حق فسخ فوری است می باید ابتدا معامله را فسخ همزمان مطالبه ثمن و خسارات و غرامات نمایید در صورتی هم که میخواهید خودرو رو نگه دارین باید پس از معرفی به دادسرا و پرداخت جرایم تعیینی به راهور مراجعه کنید