مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت

برادرم در دادگاه تجدید نظر محکوم شده به چند سال حبس. و مراجعه کرده و در حال حاضر در زندان می باشد. چند روز قبل از مراجعه در سامانه ثنا بندی اضافه شده بود به این مضمون:
در تاریخ 99/02/10 وقت نظارت به لحاظ ضرورت استعلام تجدید و برای تاریخ 99/05/30 تعیین گردید.
با توجه به اینکه رای نهایی صادرشده این وقت نظارت به چه منظور است؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.مساله خاصی نیست ولی برای اطمینان میتوانید از شعبه سوال کنید.

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام از مدیر دفتر شعبه سوال کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وقت نظارت مربوط به شعبه است جای نگرانی نیست برای شما