مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو بدون اطلاع

با سلام بنده یک خودرو پژو داشتم که حدود 3 سال در پارکینگ بوده به علت تصادفی که شاکی داشت و بنده با طی کردن مراحل قانونی برگ آزادی خودرو را از دادگاه حدود یکسال بعد گرفتم و به علت مشکلات مالی مقدور به ترخیص خودرو از پارکینگ نبودم و در حال حاضر که برای ترخیص خودرو بابت پول پارکینگ اقدام کردم متوجه شدم خودرو بنده در پارکینگ موجود نیست و برگه اینکه خودرو به خریدار با پلاک واگذار شده و با توجه به اینکه خودرو و پلاک به نام خودم است و شماره تلفن ثبت شده در پلیس راهور به نام خودم است بدون هیچ اطلاعی به بنده این کار صورت گرفته و الان تاریخ واگذاری خودرو به دیگری حدود 2 ماه هست و اینکه بنده چگونه میتوانم اقدام کنم نسبت به برگشت خودرو به خودم و چه شکایتی باید مطرح کنم

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام باید دید خودرو به چه طریقی ترخیص شده است

آیا شخصی آن را ترخیص نموده یا مورد خیانت در امانت و سرقت قرار گرفته است باید مدارک ترخیص آن را دید یا علیه پارکینگ شکایت کرد تا متوجه شد به چه طریقی آنرا ترخیص نبوده است تا بتوانید طریقه شکایت را دریابید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خودرو را چه کسی فروخته ؟ شکایت انتقال مال غیر نمایید حتما نتیجه میگیرید