مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

در سال 90 خودرو خودم دادم به یکی از دوستان که تصادف کرد و خودرو به پارکینگ انتقال یافت چون دوست بنده از دادن خسارت امتناع کرد شکایت کردم و محکوم به خیانت در امانت شد و تازه سال 99 پیگیر شد ولی ماشین رو ستاد اجرای فرمان امام سال 93 فروخت که من تازه فهمیدن چون تصادفا پلاک خودرو دیدم با سرنشین صبحت کردم از سال 93 تا حالا با پلاک من تردد میکرده من به خیالم ماشین تو پارکینگه چکار کنم به مالم برسم

پاسخ ها :

فروش خودرو توسط ستاد اجرای فرمان امام فروش خودرو در پارکینگ خودرو تصادف رانندگی