مشاوره حقوقی رایگان - خرید اپارتمان بدون سند

با سلام من میخواستم یه اپارتمان بخرم و اولین بارمه و تا حالا اصلا معامله ملک نداشتم . این اپارتمان نزدیک به ده ساله ساخته شده و هنوز سندش نیومده و مجتمعه و برگه واگذاری تعاونی دارن لازمه بگم قبلا تعاونی مربوط به سازمان تاکسیرانی بوده اما الان گویا ارتش ازشون خریداریش کرده و اختلاف حساب دارن . ممنون میشم یکی راهنمایی ام بکنه از کجا بدونم خانه ای که میخرم عرصه و اعیانش مسکن مهری درنیاد

پاسخ ها :

خرید آپارتمان بدون سند سند آپارتمان خرید و فروش ملک قوانین خرید و فروش ملک سند