مشاوره حقوقی رایگان - تصادف سر چهارراه

باسلام اخر بلوار تندگویان یک چهاررا بدون چراغ قرمز که میگن سه راه
من سر بلوار با چند تا ماشین دیگه از چهارراه رد شدیم در حالی که ماشین سمت راست ما ایست کامل داشتن و اینکه اخر رد شد من یه ماشین از ماشین ها که تو قفم داشت حرکت کرد و ته ماشین چراغ و سپر زد حالا افسر من مقصر کرده من اعتراض کردم میگه نه حق با اون حق تقدم داشته مسیرش، در صورتی که اون با چندتا ماشین دیگه ایست بودن منم ماشینم رد شد ته ماشین زد

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

ببینید آن جهار راه دوربین مدار بسته دارد یا خیر بر آن اساس اقدام کنید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورتیکه نظریه افسر کاردان فنی را قبول ندارید حق اعتراض به نظریه را دارید تا توسط 3 نفر کارشناس دیگر صحنه تصادف بررسی شود و تقاضای بازبینی دوربین محل را نمایید