مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف

سلام. بنده دیروز با موتور پشت چراغ قرمز ایستادم. همین که سبز شد حرکت کردم و طرف دیگر پراید بود که چراغ زرد را رد کرده و در قرمز با بنده تصادف کرد. افسر من را مقصر کرده. باید چه کار کنم؟

پاسخ ها :

مقصر تصادف سر چهارراه عبور از چراغ قرمز مقصر تصادف در چراغ قرمز مقصر تصادف سر چهارراه مقصر تصادف موتور با خودرو مقصر تصادف تصادف